Hyvällä vuorovaikutuksella parempiin tuloksiin

Kaikki kehittäminen perustuu luottamukseen. Johtaminen, myyntitaito tai ryhmässä työskentely vaativat luottamuksen rakentamisen lisäksi myös hyviä vuorovaikutustaitoja, oman itsensä ja ihmisten erilaisuuden ymmärtämistä, suoritusvalmiuksien tunnistamista ja oman vaikuttamisen sopeuttamista tilanteen mukaan sekä muutoksen aikaansaamista.

Mikäli koet, että sinulla tai yrityksessäsi on kehitettävää henkilöjohtamisessa tai vuorovaikutuksessa, olen valmis auttamaan. Minulla on ekonomin koulutus (TKKK) ja perusopinnot aikuispedagogiikasta (TY) . Olen työskennellyt yli 20 vuotta esimiestehtävissä ja viimeiset 10 vuotta esimiesten ja asiantuntijoiden kouluttajana ja valmentajana vakuutus- ja kaupan alalla. Olen toiminut pääosin pohjoismaisessa tiimissä, jossa työkielet englanti, ruotsi ja suomi. Keväällä 2015 perustin oman yrityksen, Yj consulting.

Opiskelu- ja työkokemusteni pohjalta minulla on vahva osaaminen henkilöjohtamisesta. Lisäksi minulla on käytettävissä lisenssit ja monivuotinen kokemus todennäköisesti maailman eniten käytettyihin työkaluihin ja menetelmiin ihmisten henkilöprofillien analysoimiseksi ja vuorovaikutustaitojen kehittämiseksi.

Näillä keinoilla voimme yhdessä vaikuttaa tunnistamaan tilanteet ja saamaan aikaan muutosta itsessäsi, ryhmässäsi ja liiketoiminnassasi.